03-05-06

theater in antwerpen

de projectweken van vier eerste jaars studentes journalistiek (waaronder mijn vriendinneke steffie) aan de hogeschool plantijn te antwerpen zijn van start gegaan! per groepje kregen ze een onderwerp toegewezen en daar moeten ze, samen met hun mentor, drie weken rond werken. het is de bedoeling dat ze research verrichten en relevante intervieuws afnemen. hun onderwerp is 'theater in antwerpen', waar ze zelf heel blij mee zijn!! gisteren was het de eerste dag en hebben ze wat gebrainstormd over hun invalshoek. één van de ideeën waar iedereen het wel mee eens leek, is theater in gevangenissen, maar ze zijn er nog niet helemaal uit. ondertussen hebben ze een beetje liggen bronnen en informatie liggen opzoeken op internet en momenteel zijn ze aan het overleggen. als iemand iets afkent van theater en hen nuttige tips kan geven kan je dat doen op hun blog! klik op de prent zodat je op hun blog terecht komt, op deze wijze kan je hen drie weken volgen, met hun voorbereidingen.zelf vind ik theater ook wel een heel interessant onderwerp aangezien ik regelmatig naar voorstellingen ga kijken. aan zo'n voorstelling hangt dan meestal nog een gezellige traditie vast! eerst samen met enkele vrienden (broer en neef horen daar ook bij! ) koken,  lekker eten en nadien nog op café. de laatste toneelvoorstellingen die ik heb gezien zijn:

* 'sprookje zoekt prinses' op 10 maart in vredeberg te lier
*  'ifigeneia' op 21 maart in schoolbondtheater te lier
* 'oorlog' op 1 april in theater zuidpool te a'pen
* 'matchbox de trilogie' op 23 april in het paleis te a'pen

prent: by jelle (mijn vriendinneke steffie alias één van de studenten journalistiek en ik vrijdagavond voor we gingen fuiven!)

11:53 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

awel we zullen duimen voor die mensen... :)

Gepost door: Anne | 03-05-06

ghi grappig, ik heb vorig jaar Net hetzelfde moeten doen op plantijn. maar wij moesten het hebben over afvalverwerking..... probeer daar maar eens iets kleine keizerin-achtig rond te doen!
maar hej, ik ken jouw steffie van gezicht! wat is de wereld toch klein. ghi°

Gepost door: kleine keizerin | 12-05-06

De commentaren zijn gesloten.