25-12-05

kerst

vrolijk kerstfeest allemaaltjes!zaterdagavond met een hele bende naar een goafeestje geweest, zondagvoormiddag weinig geslapen en nog snel snel snel enkele kerstcadeaukes gekocht en kerstavond bij de ouders van mijn vriend gevierd wat heel gezellig was!


kerstplanning voor de komende dagen:

vandaag: op kerstbezoek bij de moe en de va van jéRö
morgen: 's middags kerstfeestje bij papa en zijn vriendin heidi (wordt een dubbel feestje want het valt op de verjaardag van ons papa!) 's avonds: kerstfeestje bij familie lambrechts. (tof pleegezin waar ik ooit heb gewoond)
dinsdag: free!
woendag: in de ochtend mijn vriend gaan uitwuiven die naar japan vertrekt (soulexport.skynetblogs.be) en 's middags etentje bij het pleeggezin van mn jongste zusje marijke


prent: by jéRö (tim gisteren avond aan de vijver bij hun thuis)

11:32 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

* Fijne Kerst, Tintje.

Gepost door: Kaatje | 25-12-05

een druk gevulde agenda fijne kerst :)

Gepost door: Anne | 25-12-05

** Prettige Kerstdag!

Gepost door: emmy | 25-12-05

vrolijk kerstfeest tintie!!! geniet er maar hard van, want het is maar één keer op het jaar zo gezellig... en geniet ook maar van die dagen die je voorlopig nog samen hebt met jero! dikke zoen, je blokkend vriendinselke xxx

Gepost door: steffie | 25-12-05

Wat ben ik toch knap In het echt heb ik ook zoveel streken! Dankje voor de foto.

Gepost door: Tim | 25-12-05

een spetterend e kerst met veel leuke kadootjes fijne momente met je maffe vriendjes en lekker eten!
man man! ik denk dat ik dit jaar toch voor de erste keer een halve gram ga aankomen van al dat gesmul! :D

Gepost door: lord cms | 25-12-05

mwah..** fijne kerst tint !!
xx

Gepost door: =o) | 25-12-05

* * * Leuk om je nog eens te zien!!

Fijne feestjes nog!!

En heel heel veel moed en succes met je voornemen voor 2006!!!
Het lukt je wel!!

Gepost door: sara | 26-12-05

Merry X-mas! Amai, drukke kerstperiode precies... :-)

En kben mss wat vroeg maar toch: Happy Newyear! :d Khoop dat je in 2006 een telefoontje van Ketnet krijgt...!

Gepost door: Fré | 26-12-05

Korte KutKerst Hierbij wens ik iedereen een geweldig leven, een ongelooflijk grappige 1 april, een nief lief voor de solitair, een rapport mét slechts 2, delibereerbare buizen, een gelukte balzak-transplantie,... , eten en liefde voor iedereen. Maar durft het fucking X-woord niet uit te spreken, ik kots er bijna van. Flauw gezever, pseudo tradities, en hypocriet familie gezeik.

Dit jaar had ik chance; de Kutdag heeft voor mij maar 10uurtjes geduurt. Na een plezante goanacht rond 15uur opgestaan, zever in pakjes gekocht, achteraf blijkt de zelfde zever van vorig jaar, en tegen 22u30 was ik er volledig vanaf.

Veel heeft het niet gescheelt of ik was tussen de soep en de patatten gaan lopen, van al het gezaag dat ik zelfs op X-dag naar mijn kop krijg. Ach ja, sommige dingen zullen niet rap veranderen.

Mijn kerstbudget ging voor 1/3 naar mijn familie, en 2/3 naar vzw de sleutel, beter iemand helpen dan gewoon de vuilbak, al is het dan op een ander,te vullen.

Volgend jaar ga ik proberen van 'mijn liefsten' op 1 april van een cadeau te voorzien, dan weet tenminste iedereen dat het om te lachen is. Dezer klotedagen gebeurt alles zo serieus." Ga nonkel sjarel die vis wel lusten","En past dees broek wel bij mijn chique truijke" (bij dien trui wel, maar moeste u benen er nog inpassen), "Welle eten traditioneel altijd Kangoeroe met Kerst, al was vorig die krokodil ok heel goe",....

De meesten zullen het nooit leren. Echt vrij zijn! Feesten op bevel dat gaat niet, je goed voelen nog veel minder. De commerciële feestdag van tegenwoordig is niets minder dan op het bevel de groots gemene deler te kopiëren. "Het meest populaire pakje onder de spar, want het versierde kerststuk is geen dennenboom, dit jaar is:...."
In elk journaal zit dit item. Wie lanceert dit? Winkeliers? En wat moet je denken als je zo een 'topper' krijgt? Hij wist niet wat kopen en keek wat het in de hitlijst goed doet? Of ben ik dan zo gewoontjes,....

Eén ding is duidelijk: Ik ben iedereen van harte dankbaar die mijn X-dag tot een minimum beperkt hebben, want zelf ik krijg er tschijt van.


PS: Vandaag maandag, gisteren is al moeilijker, en morgen weet ik helemaal niet meer. Weet Tinne het nog?

Gepost door: raf | 26-12-05

De beste wensen voor 2006! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

Gepost door: ik te dik | 28-12-05

frolijk kerstmis-feest en nieuwjaartjes dingestringeling de foto staat online van de sjattie!!!!!!!! zo te lezen heb je een leuke kerst gehad... ik hou niet zo van kerst. omdat ik het dan altijd zo relaxed doe (en dat mag niet in den blok e) morgen begin ik eraan (pedagogie) nog wel interessant. wanneer gaan we is samen schilderen? ik moet net nog een stilleven schilderen (valt da mee seg ;))

Gepost door: lieke | 29-12-05

De commentaren zijn gesloten.