21-12-05

wat een toeval-gesprek met anneleen :o)

T: hoj anneleen! als jij mijn nichtje niet bent dan weet ik het ook niet meer.

A: ja, wat een toeval! ik geloof dat onze moeders inderdaad zussen waren! en toevállig of niet waren ze ongeveer gelijktijdig zwanger. zo'n groot toeval, dat moet tussen hen wel een band geschept hebben. en tussen ons misschien ook wel, toevallig was jij vroeger altijd mijn lievelingsnichtje op familiefeestjes, wist je dat?

T: wat een toeval, jij ook dat van mij! toen we hondenschooltje speelden, was jij trouwens ook mijn lievelingshondje! dieter had toen trouwens altijd hondsdolheid!

A: ja, wat een toeval, hij is nu nog steeds de meest dolle van ons allemaal!

T: gisteren dacht ik dat hij braaf op school zat, maar even later op die dag kwam ik toevallig te weten dat hij koerske deed met zijn vrienden, om ter eerst al liftend in durbuy geraken.

A: maar dat is niet echt een toeval, toen we vroeger schooltje speelden lette hij ook nooit op. wat wel toevallig is, is dat hij voor durbuy gekozen heeft. of zou hij daar echt een reden voor gehad hebben...

T: misschien wel om politieke redenen... zeg, anneluna, toevallig vroeg iemand me vandaag welke politieke overtuiging jij hebt. zie jij toevallig ook groen achter je oren?

A: wat een toeval! deze ochtend heb ik me net nog eens goed geschrobd achter de oren dus veel groen zal je daar niet vinden. Maar wat die politieke overtuiging betreft: toevallig ben ik geen fanatieke aanhanger van de ene of de andere partij, noem mij maar een zwevende kiezer. al moet ik wel oppassen dat ik met beide voeten op de grond blijf natuurlijk.

T: is het toeval of is het gewoon de verslaving, ik krijg opeens zin in een sigaret.

A: toevallig rook ik niet en heb ik er geen in huis. maar het toeval wil dat we hier in lint zijn en dat is een dorp. een supermarkt hebben we hier bijgevolg wel. of zelfs een cafeetje met een beetje geluk en geloof in het toeval.

T: ik denk dat ik toevallig nog eens een toeval ga krijgen van al die toevalligheid!

A: toevallig ben ik een grote Disney-fan en heb ik door dat jij dit citaat uit de film "Alladin" gehaald hebt. maar het is een mooie zin om dit gesprek mee af te sluiten.

 
prent: by tint (anneluna vandaag in lint)

17:21 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

heel toevallig dat jij weer zo'n gekkigheid op je blog zet ;-)
wen alvast maar aan de zin naar een sigaret! als je zin hebt in een sigerat met je telkens een paar toertjes rond de zimmertoren lopen...
dan gaat de zin vanzelf over

Gepost door: lord cms | 21-12-05

ik ben ook toevallig gestopt met roken toen ik ontdekte dat ik niet het karakter had om er mee verder te doen

Gepost door: dirk | 21-12-05

. zoveel toevalligheden bij elkaar, dat kan bijna geen toeval meer zijn.

Gepost door: fILLE | 21-12-05

het toetertoevallig niet toe maar... @ lord cms --> ik ben van plan om te gaan rennen, hard te rennen, ik ga weg rennen van de vieze sigaretten, ik ren weg van de stank, ik ga rennen naar een optimale conditie, ik zal rennen, tot ik er bij neerval. (amen)

@ dirk --> respect man!

@ fille --> al ooit eens in het toeval gelooft? ik toevallig wel, maar toeval of niet, in toeval geloof ik niet altijd.

Gepost door: tint | 21-12-05

haha... wat een toevalligheden vandaag... en ik laat maar in het midden welke toevalligheden... ik heb althans van een en ander geen toeval gekregen maar wel toevallig veel fijne zaken opgedaan... ook dit gesprek met nichtje en Tintje... heerlijk !!!
slaap zacht !

Gepost door: genevieve (ahum) | 21-12-05

De commentaren zijn gesloten.