20-12-05

zoveel bezoekers!

wat ziet mijn oog... de teller van deze blog staat hoog! momenteel...
 

49975
 bezoekers!
 
dankjewel voor de bezoekjes!
 
wie zal bezoeker 50000 zijn... ? :o)
 
 
gisteren was het maandag, vandaag noem ik het mooidag*
 
 
-nog 11 dagen voor de rook en blog stop-


09:47 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (24) |  Facebook |

Commentaren

missy miskes doen zeg waarom ga je stoppen misschien? kom je nog terug? desnoods volledig incognito. Of zeg je elk jaar dat je gaat stoppen om zo de mensen aan te zetten tot enige smeekpartijen? wil je gewoon BIS BIS BIS horen?

Gepost door: evelien | 20-12-05

@ evelien @ evelien --> ja dat is mijn gewoonte, elk jaar zeggen dat ik ga stoppen met bloggen omdat ik emotionele smeekpartijen wil aanhoren. :o) niet dus! de blogstop kondig ik gewoon graag even op voorhand aan zodat jullie beseffen dat het geen imulsieve beslissing is en jullie dus niet hoeven te smeken naar een vervolg. :o) ALS ik ooit terug kom met een blogje dat zal idd volledig incognito zijn. ALS ik terug kom hè.
waarom ik ermee stop heeft verschillende redenen, al dan niet persoonlijke. daarover later meer. klaprozig groetje, tint

Gepost door: tint | 20-12-05

teken de petitie Lieve tint,
Ik hoor daar toch enige twijfel in je virtuele pen hoor. Vandaar dat ik mezelf inzet om een petitie te laten tekenen omdat je zou blijven. Ik heb reeds enig vooronderzoek gedaan door middel van een enquette en de conclussie is dat Belgie nood heeft aan jou leven! Ik ga als statement tegen jou drang om te stoppen niet meer van onderbroek veranderen tot je terug begint met je blog. Kortom, tint ik denk niet dat je beseft wat je de wereld (en vooral mijn omgeving) aandoet door te stoppen...

Gepost door: evelien | 20-12-05

:oD wijs ik weet ook wel dat de meeste mensen deze blog niet gaan missen. toch was bloggen voor mij wel een prettige bezigheid geworden. het feit dat ik de blogstop op voorhand aankondig bezie dat maar gewoon als een 'rouwproces' dat ik doormaak. :o) niet dat ik er voor ga huilen maar het is voor mij gewoon een manier van afscheid nemen van klaproos. :o)

Gepost door: tint | 20-12-05

cavia's zijn het einde van de wereld niet hoor Ik krijg echt meer en meer het gevoel dat je je bij de keuze om te stoppen hebt laten beïnvloeden, al moet ik zeggen dat ik zoiets niet meteen van jou zou verwachten (ik ken je wel niet echt maar lees je wel vaak). Dit doet me sterk denken aan de dag dat Will Ferdy zijn zangstop aankondigde, uren heb ik me zitten afvragen waarom Will, waarom..., tot ik later ben teweten ben gekomen dat hij gewoon een cavia had gekocht die teveel van zijn tijd opeiste. Spijtig was dat, maar nu bezorg je mij bijna hetzelfde traume, vandaar de ietwat rare vraag: heb je soms een cavia gekocht???

Gepost door: evelien | 20-12-05

misschien iets duidelijker: zoals ik al eens in minichatbox vermelde is de hoofdreden dat ik ermee stop het feit dat het terapeutisch onverantwoord zou zijn als patiënten van de psychiatrie (waar ik op 2 januari begin te werken)zomaar 'privéstuff' over mij kunnen lezen op internet... okay de kans is klein dat dat zou gebeuren maar toch... via google kom je hier vrij snel terecht heb ik al ontdekt. typ bv. eens 'vestconcerten lier' in en hopsaké, het is zover. met mijn beroepskeuze is privacy handig...

Gepost door: tint | 20-12-05

:o) trouwens evelien, heb je zelf ook een web-log? je schrijft wel leuk. ah ja, ik heb geen cavia, wel een vriend. :o)

Gepost door: tint | 20-12-05

ok dan ga er maar moeten proberen mee te leven é allé ja voor vandaag dan toch, ik zal je op een later tijdstip nog wel proberen te overhalen (en ergens weet ik wel dat je toch weer gaat herbeginnen, maar deze keer met naam oud lelijk stinkend vrouwtje, dat is niet zo aanlokkelijk voor veel bezoek). Ik zelf ben nog maar een dagje of twee begonnen met een weblogje, dus het ziet er bij mij nog allemaal een beetje leeg en stuntelig uit. Vandaar dat niemand er tot nu toe vanaf weet, ik denk pas binnen een maandje of zo mijn blog comming out te doen. Jij was echt wel mijn grote voorbeeld, door jou ben ik begonnen, en nu dit... snik snik snik. PS: ik heb al contact opgenomen met google en ze zullen ervoor zorgen dat je op geen enkel moment traceerbaar bent via het net.

Gepost door: evelien | 20-12-05

vandaar da trik altrijd anoniem ben geblveen al die jaren op mijn blog, heowle iedere van mijn bezoekers weet wie ik ben in 'techt lol maar dat kan geen kwaad ;-)
ik zal je wel missen hoor tint, je vrolijke schrijfsels inspireren me!
maar idd profesioneel gezien mmoe tje werk en privé scheiden...
da's iets waar mijn zuisje het moeilijker me had in den gebinne van haar opvoedster-loopbaan...

succes en nja hopelijk kom je dan incognito terug

Gepost door: lord cms | 20-12-05

/ ps: ik was de 50000 ste bezoeker, en wat krijg ik nu?

Gepost door: evelien | 20-12-05

leve het leven! die vriend van mij is niet de hoofdreden van de blogstop. :o) hij zal wel de allerlaatste zijn om jouw petitie te tekenen. zeg, door deze blog lijkt mijn leven wel een soapserie! :oD en ik hou niet van soaps. :os wel van het leven, gelukkig maar. veel mensen zijn zo pessimistisch, zelf ben ik een optimist tot in de kist. ik hoop gewoon dat ik o.a. door middel van deze blog verschillende mensenharten heb kunnen verwarmen en humeurs heb kunnen opfleuren... melig hè. :o) waar is mijn zakdoek, sebiet ga ik nog wenen... breng me zeker op de hoogte van jouw blog comming out! want het is niet omdat ik er zelf de brui aan geef dat ik anderen hun blogjes niet meer zal lezen, reacties geven op anderen hun blogjes bv. onder de naam 'lelijk oud stinkend vrouwtje' zal ik af en toe niet kunnen laten... tsjaauw*

Gepost door: tint | 20-12-05

aan de 50000ste bezoeker... :oD allez echt?
ola-pola, proficiat evelien!!
jij krijgt van mij een verrassing... spannend!

Gepost door: tint | 20-12-05

leve de rood gestreepte sokken met blauwe popponnetjes! Wel net als jij ben ik ook optimistisch geboren en dat is één van mijn vele grote troeven. Want je kan alles hebben in het leven maar als je alles toch negatief bekijkt wat ben je er dan mee? Misschien is dat wel de reden waarom je idd zo'n boeiende blog hebt. Gewoon het is simpel met een vleugje denkwerk hier en daar. En nu we het er toch over hebben, vind jij dat blauwe popponnetjes passen bij rood gestreepte sokken?

Ik wacht vol spanning op mijn verrassing...

Gepost door: evelien | 20-12-05

sok! van nature niet. maar moet het rood passen bij het blauw of het blauw bij het rood? blauwe pomponnetjes... hmm... :o) blauw komt in de natuur veel voor (kijk naar de lucht) rood... klaproos... ook natuur en mooi natuurlijk! rood gestreepte sokken... klinkt fleurig!
is het blauw hemelsblauw? is het rood vuurrood?

voor de verrassing --> nog eventjes geduld... verassing!! :o)

Gepost door: tint | 20-12-05

even checken als mijn broek niet open staat dan... Het gaat over antracietblauw en over iets te rijpe framboosjes rood. De popponnetjes zijn deels vervaardigd uit schapewol en deels uit hondehaar. Het schaapje dat ik die dag wou scheren haar wolletje was nog niet dik genoeg, vandaar. Daarna gekleurd met antracietblauwe verf en daarna tot popponnetje gevormd. En echt waar moest je ze zien je zou jezelf spontaan in een bolletje proberen te draaien om de looks ervan te kunnen evenaren. Maar je denkt dus dat het past zo samen? Dat stemt me blij, dan zullen de mensen me waarschijnlijk zo raar bekijken omdat mijn broek openstaat of zo en niet omwille van mijn leuke fleurige sokjes.

Gepost door: evelien | 20-12-05

stoppen of niet stoppen... da s je eigen beslissing he. Maar ik zal je missen.

Gepost door: leen | 20-12-05

respect want ja hoor, jouw broek stond open, net als hun ogen... maar jouw sokjes klinken zo prettig dat ik, als ik niet oppas, er verliefd op wordt. heeft wel iets mysterieus, verliefd worden op sokken die ik nog nooit gezien heb... toch kan ik me de geur al volledig voorstellen. een mengeling van antraciet blauwe verf, zachte schaap en brave hond, licht getint met een tikkeltje vers zweet... weet je, in mijn fantasie ruiken ze ook een beetje naar frambozen... geef je de sokken ook een naam? ze zijn het waard.

Gepost door: tint | 20-12-05

oeps... oeps... door alle grappige reacties op je aankondiging te lezen, vergat ik wat de aanzet was om te reageren...
effe terug gaan kijken... juist de nationale klaproos-rook-stopdag...
en de zoveelste bezoeker...
en mijn vraagje... of je al begonnen bent met schilderen...
zal ik me er misschien van komen vergewissen... grinnik... of misschien fotootjes hier... voor je stopt met bloggen, roken enz... (knipoog)

Gepost door: genevieve (ahum) | 21-12-05

:oo ja hoor, ik ben weer begonnen met schilderen! af en toe krijg ik van die leuke schilderkriebels en dan laat ik me ook volledig gaan. een kleine schildersezel had ik al, voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn broer een grote en ook 4 grote schilderdoeken! :o) wat is dat, vergewissen? wegwissen? kom je mijn schilderijtjes wegwissen? zeg het maar hoor, kom je dat doen?

Gepost door: tint | 21-12-05

mijn sokke naampjes dag tint (is dat je echte naam trouwens?)
mijn sokjes hebben idd naampjes gekregen en ik heb ze laten kiezen door Sofie en Carla (mijn groene levenslustige kamerplantjes) en hun keuze ging uit naar Jaques en Arnold. Wat vind je daarvan, wordt je nu niet net nog een tikkeltje verliefder? beginnen je wangetjes te blozen? voelt je blaasje pieserig aan? wil je het van de daken schreewen? Ik wist het wel, niemand kan Jawues en Arnold weerstaan, ik denk dat hun aaibaarheidsfactor omwille van de popponnetjes het doen. Ofwel ligt het gewoon aan mijn welgevormde voetjes...

Gepost door: evelien | 21-12-05

weg met die verdomde privacy! LEEF* om mezelf nog minder anoniem te maken kan ik je vertellen dat mijn officiële naam tinne is. maar vaak wordt ik door maatjes tint genoemd. soms zelfs tintie of tintel. ik weet niet meer wie er mee begonnen is, wie zal het zeggen, jij of ik? mn papa noemt mij zelfs tint. één van de patiënten op mijn vorig werk noemde mij ook zo. (dit had hij niet zelf uitgevonden, hij kwam op het idee om mij zo te noemen door mijn handtekening op een zakgelddocument te lezen) mn jongste zusje durft mij wel eens tinniewinnie noemen maar met die troetelnaam wil ik nu niet persé gaan uitpakken, toch doe ik het nu, zonder dat ik eraan kan doen. het gaat van zelf, snappie? jacQues en arNold klinken bijzonder, zeker niet ordinair zoals sofie en carla... maar jah... het zijn dan ook wel heel bijzondere sokken. mijn voeten zijn de mooiste voeten die ik in heel mijn leven al ooit heb gezien. ik zou ze zelfs als sexy durven beschrijven, maar dat ga ik nu niet doen, want mensen kunnen daardoor verkeerde ideeën van mij krijgen. als ik naar mijn voeten kijk wordt ik zeker niet opgewonden ofzo, het is eerder ontroering dat ik voel. wat is er zo bijzonder aan jouw voeten? heb jij ook kleine brede voeten met korte dikke teentjes?

Gepost door: tint | 21-12-05

tinniewinnie (daar bestaat ook een plaatje van é) eerst en vooral wil ik je vragen je te verontschuldigen tov mijn kamerplantjes sofietje en carlatje, ze voelen zich persoonlijk aangevallen doordat je hun naampjes ordinair vind. het is echt belangrijk dat je dat doet want ze laten hun blaadjes hangen en ik wil niet dat ze sterven, ze zijn immers mijn zuurstofgevendste vriendinnetjes.
over voetjes gesproken, wel ik kan mij soms mateloos ergeren aan vormen van voeten, ik weet niet hoe het komt, misschien omdat ik gewoon ben van normaal gevormde, ja doch wel charmant, en lieve voetjes te zien zoals die van mij. je hebt me wel benieuwd gemaakt naar die van jou eigenlijk, zou ik ze ook mooi vinden denk je? misschien heb je er een foto van die je kan tonen, of ben je bang dat ze te populair zouden worden?

Gepost door: evelien | 21-12-05

*sorry* liefste sofie en carla, in naam van jullie baasje wil ik sorry zeggen dat jullie van haar zo'n ordinaire namen hebben gekregen. ze kan er echt niet aan doen doordat het waarschijnlijk sterker was dan haar zelf, ze ziet jullie zielsgraag en zonder jullie frisse aanwezigheid zou ze haar hoofdje laten hangen. beste evelien, jij maakt me nu wel nieuwsgierig naar jouw voeten... als ik die van mij gewassen heb dan maak ik er een prent van. héél de wereld mag mijn voeten bewonderen want ik geef toe dat ik trots op jullie ben en als een mens ergens trots op is dan is het normaal dat die er wel eens mee wilt pronken dacht ik zo. voeten, zelfs al zouden jullie stinken, voor jullie schrijf ik morgen een gedicht!

Gepost door: tint | 21-12-05

de max vint een voetengedicht!!! leve de absurditeit

Gepost door: evelien | 22-12-05

De commentaren zijn gesloten.