18-12-05

vaarwel bioritme!

vannacht ga ik mij bezig houden met schilderen... na een leuk reggaefeestje in de kaajman heb ik deze namiddag tot 16u geslapen en voel ik me volledig uitgerust... :o) heb eergisteren een potje verdunner voor de olieverf gekocht! :oD toen ik enkele maanden geleden aan het schilderen was met olieverf vond ik er nix beter op om de verf te verdunnen met olijfolie... volgens mijn geheugen kreeg ik die olijfolietip van min chul maar hij ontkent alles. de snodaard! in elk geval zat ik met het gevolg: de schilderijtjes droogden niet!!! dan kwam er nog eens bij kijken dat de natte schilderijtjes kleverig waren en fruitvliegjes aantrokken... :os lach mij gerust uit. :o) ondertussen heb ik de schilderdoeken afgewassen dus kan ik weer aan de slag! nog een fijne zondagavond jullie!
 
klidder kladder zoen* tint in een ochtendsfeertje...
 
prent: by de madame die expresso's demostreerde aan de media markt in antwerpen (zaterdag samen met dieter, katlijn en oliver gaan kerstshoppen in antwerpen)

18:38 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

ha dag collega-kaaimanner :)

Gepost door: casper | 18-12-05

Bij een volgende uitstap! Als je nog eens nr de Kaajman zou gaan laat me dan maar iets weten.
xx

Gepost door: Fomas | 18-12-05

WHOEOEHAAAAAAAHAAA

Gepost door: Katlijn | 18-12-05

hier komen de tips terpentijn olie of lijnolie om te verdunnen, whitespirit om uit te spoelen, wat ook goed is voor je verfborstels uit te kuisen is na de whitespirit met carolin zeep uitwassen (je verfborstels blijven dan zacht omdat er lijn olie in carolijn zeep zitten:)) tbeste is dat je je penseel veel uitspoelt. ik wil je oook een profesionele kleurmengcursus geven op aanvraag (als je ernaar vraagt voel ik me minder juffrouwerig e :)) (verliefd***)

Gepost door: lieke die smooooooooorverliefd is | 18-12-05

foto zodra je online bent stuur ik wel is ne foto door van mijne yammie yuri

Gepost door: lieke | 18-12-05

ahaaa... sebiet ben ik online! :o)

Gepost door: tint met intresse voor profesionele kleurmengcursus! | 19-12-05

haha... de fruitvliegjes waren zeker blij met je kunstwerk...! nog een tip... als je met acrylverf schildert, kan je gewoon water gebruiken om je verf te verdunnen en je borstels uit te spoelen !!!
De verf droogt wel vlugger dan olieverf...
liefs en fijne maandag

Gepost door: genevieve (ahum) | 19-12-05

och wees gerust ik zou ook in staat zijn er olijfolie bij te kiepen :p:p:p

Gepost door: Anne | 19-12-05

haha! olijfolie in je verf roeren, zonde eigenlijk! ondetussen heb ik dezen avond lekekr vroeg van het werk ngaan shoppen en heb al min kadootje gevonden ;-)
en mooi verpakt al vind ik dat de verkoopster wel wat meer haar best had mogen doen verdikke!
en jullie staan daar koffie te slurpen tussen de stofzuigers??? :D

veel plezier en o ja ik heb je een vraagje per mail gestuurd!

Gepost door: lord cms | 19-12-05

braaf meisje Prima dat je in deze barre tijden niet alleen aan de vogeltjes maar ook aan de kleinere diertjes aandacht geeft (alhoewel, vogeltjes eten ook fruitvliegjes).....lol
Je haren geknipt ? zie : http://spaces.msn.com/members/eucalyptushoning/blog/cns!1pdHIh6OjxEtcutQlew2oe9A!508.trak
En ga je nu ook nog stoppen met bloggen...?????

Gepost door: taramérèthion | 19-12-05

@ ... @ casper --> in de kaaiman zijn er echt zalige feestjes te beleven...
@ fomas --> dan zal ik het jou zeker laten weten. :o) *familiefeestje*
@ katlijn --> :op
@ genevieve --> ja acrylverf is gemakkelijker hè, maar dat heb ik momenteel nog niet in huis. heb er al wel eens met geschilderd... :o)
@ anne --> we kunnen ook eens masageolie proberen. :+)
@ lord cms --> zonde voor de olie of zonde voor de verf? jaja, koffie tussen de stofzuigers en het smaakte! heb die dag ook gratis ghluwein gedronken... hmmjammie!
@ taramérèthion --> wilde haren zelf kort geknipt, rook en blog-stop op komst, nieuw werk... jaja, illusies/tijden veranderen! heb trouwens een reactie gegeven op kevin zijn reactie (ook voor jou) je kan het lezen onder de log: 'ver de rest moettek niks veraandere' :o) *schaak*

Gepost door: tint | 20-12-05

bioritme ondertussen is mijn bioritme terug normaal aan het worden. eergisteren en gisteren overdag geslapen (telkens tot 16u), vannacht bitter weinig geslapen, maar vandaag in tintie in wakkerland*

Gepost door: tint | 20-12-05

De commentaren zijn gesloten.