17-12-05

echt het beste

goede nacht volle maan en beste mensen,
 
zonder mijn best te doen ben ik best tevreden en heel thuis gekomen van een zalig leuk avondje in het jeugdhuis. er waren optredentjes en nadien was er best een cool feestje aan de gang! best kruip ik nu in mijn bedje, om vannacht de beste dromen te beleven. ik doe niet mijn best, het beste komt best vanzelf.
 
kom in contact met het beste in jezelf.
 
ik wens jullie het beste!
 
best wel...

p.s.: er waren zoveel beste mensen aanwezig. o.a. mijn beste broer dieter, punthsok, sandertje de zoon, jelle, britt pitt, nellebel, wannanas, stijn met zijn drie tepels, an, raf,  jorid, bart en nog vele anderen. enkel best jammer dat jéRö en ons bubbelige zeepsop girlie er niet bij was. en ons tuttifruttieke erbij zou ook best mooi geweest zijn. en oliver, en maarten, madeliefje, julie, bossie en ... :o)
p.s.s.: de eerste 'p.s.' was best wel lang maar het valt wel te verdragen.
p.s.s.s.: verdraagzaamheid mag er best zijn.
 
prent: by dieter (met kroelie op de roycol minute party zolder broer)

01:26 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

=o) gistere avond he ik ook iets leuk gedaan ! :
samen met louise(ken je),marie&caroline zij we naar de fakkeltacht gegaan ! da was echt kei leuk ! en je kreeg daar lekker eten en drinken :p
met een fakkel in onze handen makten we eeen wandeling in de buurt van de bist !

veel feest plezier met kerst en een zalig nieuwjaar !x!x!x
xxxchloe

Gepost door: chloe | 17-12-05

ik ben altijd al op zoek geweest naart het beste in mezelf en mensne die ht beste in mezelf nbij me naar boven kunne brengen ;-)
ik ben op goede weg dnek ik ;-)
zeg, ik heb het ook al gemaild , maar zet het hier dan oo nog maar een keertje: stuur je de foto's eens in originele grootte door (van de avond in deBrussel, waar wij opstaan en ik aleen en die twee andere mooie zieltjes? enkel die, de muzikanten hoeven niet)
thanx!!!


jij bent een schat!

Gepost door: lord cms | 17-12-05

@ lord cms... hej lord! ben net thuis van een dagje kerstshoppen met dieter, katlijn en oliver in antwerpen. nu wil ik eerst nog snel opruimen voor steffie, nelle en oliver hier zijn. vanavond gaan we een feestje bouwen in antwerpen! morgen of overmorgen heb je de groooote fotookes!! :o) xx

Gepost door: tint | 17-12-05

De commentaren zijn gesloten.