16-12-05

rookstop

een zeer goed voornemen voor het nieuwe jaar zit al in mijn hoofd... :oD op 1 januari stop ik met roken!!! en deze keer... ECHT!!! wie doet ermee? ja nelle, steffie en julie ik kijk naar jullie... :o)

12:57 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

. Go Tintie! Ga ervoor :-)

Gepost door: Twinkeltje | 16-12-05

ik doe mee ok ik doe met jou mee omdat ge mijn allerliefste vriendinneke zijt

Gepost door: nelle | 16-12-05

Zeker doen! Ik ben al sinds de zomer gestopt! De eerste drie weken zijn het moeilijkst. Wat je het beste doet is alle asbakken, sigaretten, aanstekers en alles wat je aan roken doet denken buiten te gooien. En dan op de plaatsen waar je normaal gezien zit om te roken iets veranderen of verplaatsen. Zodat het onderbewustzijn dit niet meer gaat associëren met roken.

Gepost door: Myst | 16-12-05

mooi voornemen Ik wou dat ik zo sterk was. Ooit zal ik dat voornemen ook maken ;)

Gepost door: casper | 16-12-05

tututuuuu ik kijk nu heel tactvol weg... ik weet wat ervan komt, dan stop ik met volle moed,de week erna zien we elkaar terug en zeg je da je na dag drie al terug begonnen bent, shame on you tint!!! ik ga wel eens stoppen ergens in de zomer, in de winter is het veel te gezellig om te roken :-) maar toch keiveel succes schattie, ook voor nelle xxx

Gepost door: steffie | 16-12-05

alvast heel veel succes en doorzettingsvermogen gewenst :-)

Gepost door: fILLE | 16-12-05

simpel stoppen met roken/blowen,chocolate,suiker,( maniakale drang naar) sex... is eigenlijk heel simpel. Lees de maan en leer ze gebruiken. De truc is van je beproeving( whatever) een volle MAANd VOL te houden. Wetenschappelijk: mensen, organismen,... bestaan voor 90% uit water, de maan trekt water aan. Om de 28 dagen trekt ze iets harder aan: volle maan. Wanneer je een volle maan 'volhoudt', is je organisme verandert; gezuivert, verslechtert,... Een voornemen kan zo een een gewoonte worden omdat je, in je geheel verandert bent, ook en vooral dat water dan.
Praktijk: elke goede afkickcentra, AA-groep gebruiken in al hun methodes de maan (onbewust) als gids. AA volgt het 12stappenmodel naar 'de nieuwe weg, volgens de maan zijn er dertien stappen, dertien weg van de maan en dertien terug. De zuiverende maan krijgt twaalf naampjes die (simpel) te volgen, in realiteit moeten ze allemaal beginnen met een MAANd vol te houden
Oké die chocolat is gelogen, er is wetenschappelijk bewezen dat chocolatjunkies moeilijker te genezen zijn dan hero-verslaafden, maar ik wil niet discrimineren en ze ( en ze zijn talrijk) veel moed wensen. Op skiverlof is onlangs nog (door ons en allemaal in de wind) bewezen dat chocolade en chocopasta iets heel anders zijn. Een soort appels en peren, hardcore shit vs pussycrap, en blij dat ik was omdat ik niet aan het zwarte goud hang, twee man moet toegeven dat niet zonder kunnen. Verdere duiding over 'ik wil stoppen met' en 'volle maan' volgt nog.

Het boek is te verkrijgen bij de betere boekhandel, de slechtere sleghte en al die andere commerciële gedachtenverkopers. Heel het new age gebeuren is trendy, de commerçanten dealen elke mogelijke bijbel, van 'hoe stop ik met...', gezong hier, bio daar, zonder enige vorm van kennis, alles wat verkoopt is oké. Zelfs geen schaamte. Idiotrie vind je overal, en elke godsdienst, filosofie, levenswijze,... heeft alle waarheid in zich, maar het is aan u om het waar te maken, zelf te voelen wat best is. Niemand kan zeggen wat goed is voor anderen. Probeer gewoon zelf wat je voelt.

Love, liefde dat is er nodig, en alles vloeit vanzelf. Denk maar aan King Kong( gisteren in de cinema gezien: lang: 3uur, fantastisch middenstuk, enkel het einde is er teveel aan, wilde groffe insecten, dino's en een grote aap). De vriendelijke mens heeft hem ontdekt, gevangen genomen, en daarna tentoongesteld. King is over zijn over oren op de blonde vrouw die hem ontdekte. En liefde wordt zijn weg naar vrijheid. So let it rule!

En vergeet de maan niet, ze is je gids, altijd en voor iedereen aanwezig, en zonder het te weten je grootste hulp.

Noggis? Zeker wete.

Gepost door: rafman | 16-12-05

** bossC duimt en gelooft dat je het kan!!

Gepost door: bossC | 16-12-05

Tinne gaat zwemmen in de binnenNete? Tinne wil stoppen met safkes. Geweldig, de aarde, de maan , echt iedereen zal helpen en binne de kortste keren ben je er vanaf.

Om duideleijk te maken dat ze geen doordeweekse nieuwjaarsfee is, er zullen er de volgende weken een half miljoen succesloos proberen te stoppen met..., zal Tinne de binnenNete induiken als de nicoTinedrang haar overmeestert.

Ikzelf probeer de hoeveelheid canabinol in mijn dagelijks leven wat te beperken, en zal een maand lang alle feestjes afschuimen in bompa-outfit indien ik faal.

Weet er nog volk geweldige tegenprestaties?

Gepost door: rafman | 17-12-05

ei tint als liese het kan dan moet tint het ook kunnen hé! 3 februari = 1 jaar!

Gepost door: liese | 18-12-05

stoppen met roken???? ik ga iets haalbaarder zoeken zoals, meer fruit ofzo :)

Gepost door: lieke | 18-12-05

stoppen met roken???? ik ga iets haalbaarber doen, meer fruit eten :) x

Gepost door: lieke | 18-12-05

dankjewel voor de mooie tips!! ik wil en ga zo hard stoppen met roken.
o.a. ...

uit respect voor ons mama heb ik geen behoefte om mijn gezondheid verder te gaan verpesten...
mijn kroelieschat is het beu om met een assebak te zoenen...
mijn zusjes noemen mij stinkie als ik een sigaret heb gerookt...
vooral geen zin heb ik om tijdens dit koude weer in de binnen-nete te springen!!

maarrr...
een vanillesigaartje heel af en toe sta ik nog wel toe aan mezelf. :o)tenminste als ik die niet inhalleer, want mijn favoriete sigaartjes (tropical stuff met vanillegeur) hebben een handig filtertje! ooit ben ik eens een half jaar echt gestopt met het roken van sigaretten maar ondertussen dankzij de sigaartjes grijnsde de nicotine en de teer toch wel mooi verder naar mijn longen! dus zeg ik tegen mezelf... tint, oppassen voor de sigaartjes met filter!!!

Gepost door: tint en de olieverf | 18-12-05

:os shit zeg. na 1,5 maand (zo trots) gestopt geweest te zijn zit ik hier terug te roken! (beschaamd) maar iedereen heeft recht op herval en een 2de poging. euh... 3de poging... of wordt het bij mij al de vierde? :os

Gepost door: tint | 19-04-06

De commentaren zijn gesloten.