04-12-05

muurklimmen

dit weekend hebben jéRö en ik fijne bezoekjes gekregen van dieter, jeroen (die we kennen van onze mountainboard-avonturen), charlie, kim (= de broer van fengo), jelle, steffie, edwin,  kim (= de vriendin van edwin die vannacht is blijven logeren, wat zeer gezellig was!), jurgen en nog eens kim (blonde goagirl). een rustig weekend kon ik het toch niet noemen want vrijdag waren er tijdens de klasreunie van mn broer weer rellen in het 'vredige' begijnhof. :os tegenwoordig vertoeven er veel junkies en zijn er regelmatig vechtpartijen... hopelijk keert de rust snel weer terug zodat ik weer op mn beide oortjes kan slapen... gisteren samen met katlijn en dieter een vegetarische croque monsieur gaan eten in een bomma caféeke en daar strax ook nog op bezoek geweest bij marijke en nadien samen met nelle gaan kijken naar onze vriendjes jéRö en wannes die gingen muurklimmen in den NRG in lier! we zijn heel fier op onze jongens want goed deden ze het zeker! joepie! één van de dagen ga ik met nellebel ook eens klimmen. hopelijk geraken we ook tot helemaal bovenaan, als dat niet zo zou zijn, dat is dat maar zo, plezant zal het zoizo worden! 
 
prent: by tint

22:35 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oh klimmen da's al wreed lang geleden dat ik dat nog gedaan heb! ooit op sportkamp een paar keer!

Gepost door: lord cms | 05-12-05

klim! nog neiger vind ik het om zoals voorbije zomer in portugal in openlucht te klimmen, maar om echte hoge rotsen te beklimmen daar ben ik belange nog niet professioneel genoeg voor... sebiet eens wat oefenen!

Gepost door: tint | 05-12-05

hoi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!! :)
mijn internet is trug gemaakt. dikke zoen ik mis u!

Gepost door: lieke | 06-12-05

klim en film @ lieke --> ik mis jou ook zenne!

@ the world --> ben gisteren met nelle ook gaan klimmen. :o) dieter en jéRö zijn ons komen aanmoedigen en het was wreed vermoeiend maar plezant! daarna nog een dvdke gaan huren --> samen met jéRö, dieter en nelle naar madagascar gekeken. moooie, grappige tekenfilm over dieren die ontsnappen uit de dierentuin en terecht komen op een exotisch eiland waar ze kunnen genieten van een ECHTE jungle!!!

Gepost door: tint | 06-12-05

madagascaaaaar! jaaaaaaaaah! (weeral) das ne goeie film :)

Gepost door: lieke | 06-12-05

De commentaren zijn gesloten.