29-11-05

nog even vakantie

omdat ik nog steeds geen telefoontje had gekregen van het psychiatrisch centrum waar ik onlangs op 2 afdelingen gesolliciteerd heb heb ik vandaag zelf eens gebeld. ik kreeg te horen dat ze daar op één van de afdelingen zeer positief waren over mijn sollicitatie! :o) namelijk de zorgeenheid waar ze zich psycho-analytisch bezighouden met mensen met persoonlijkheidsstoornissen. daar zou ik eventueel half januari kunnen beginnen. dit gaat over een vervangingscontract van tijdelijke duur. op de andere zorgeenheid die mij ook enorm aanspreekt (de gesloten opnameafdeling) hadden ze tussen de 5 mogelijke kandidaten nog niet beslist wie ze voor de job (met vast contract!) zouden kiezen. ik hoop zo snel mogelijk op één van deze afdelingen te kunnen beginnen. het liefst op de opnameafdeling omdat ik daar misschien vroeger zou kunnen beginnen en dan een vast contract in handen zou krijgen.
nog eventjes afwachten. in het slechtste geval heb ik dus nog 1,5 maand vakantie. morgen nog eens terug bellen en dat weet ik er hopelijk het fijne van!

17:02 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ik duim voor je :)

Gepost door: Anne | 29-11-05

ja zusje, ze laten je lang wachten seg! allez, ik zal morgen de adventskaars in mn klas voor jou branden in plaats van voor Jezeke :0)
X

Gepost door: Katlijn | 29-11-05

duimen en tenen staan omhoog!
tromgeroffel
dat ze eens goe mogen nadenken he
en anders, nodig ze eens uit naar je site
als ze zo'n happy iets zien
dan gaat al hun twijfel weg zijn
en plaats gemaakt hebben voor alle overtuiging
die ze nodig hadden! go go go!

Gepost door: abnormalia | 29-11-05

jihaaa het weekend was superdeluxemegabangelijk gaaf!!! :-) ik duim voor jou tintie, ik hoop dat je snel terug werk hebt en je geen zorgjes meer moet maken. dikke zoen, tot heel gauw!!! xxx

Gepost door: steffie | 29-11-05

heel goed dat je zefl contact hebt opgenomen, dat toont je motivatie en je assertivitieit om dingen geregeld te krijgen! ;-)
ik hoop met je mee hoor tintie!

Gepost door: lord cms | 30-11-05

:o) heel veel dankjewels voor al diegene die voor mij geduimd hebben!! ik ben zo ontzettend blij dat ik binnenkort weer aan de slag ga kunnen. ik begin de psychiatrie wel hard te missen. hmm... abnormalia, het adres van klaproos doorgeven aan mn werkgever lijkt me toch niet zo'n goed idee hoor, want het is eigenlijk niet zo therapeutisch verantwoord dat alle patiënten zomaar op internet in mijn privéleven kunnen snuffelen. dat is dan ook de reden dat ik binnenkort stop met bloggen.

Gepost door: tint | 30-11-05

De commentaren zijn gesloten.