20-09-05

lagos

het gaat vreugdig met ons in de algarve!! deze ochtend maakte nelle me wakker met ontbijt aan bed, allez, ontbijt op de grond in onze tent die ondertussen serieus kreupel is geworden door de wind 's nachts in costa de caperica. (!!) eergisteren en gisteren zaten we in alboefeira, een prachtig vissersdorpje in de algarve. toen we daar wat aan het rond kuieren waren door de toeristische straatjes werden we aangesproken door een portugees madammeke die ons vroeg of we op zoek waren naar een kamer. omdat we de nachten ervoor op het strand geslapen hadden leek een echt bed ons een zalig idee! ze showde ons het appartement en we waren direct verkocht. zachte slaapplaats zonder wind en een zwembad op het dak! oh yeaah...  we hebben daar in albufeira drie negentienjarige spanjaarden (bruno, chisco en popo) leren kennen die gisteren met ons mee naar lagos zijn gereisd. nu zitten we dus op één van mijn favoriete plekjes in portugal op een toffe kamping met veel jonge mensen uit de hele wereld! de natuur is hier ongelofelijk prachtig en deze middag op het strand hebben we een leuk meisje uit nieuw zeeland leren kennen! :o) joanne is 24j oud en net als ik ook verpleegster, ze heeft me gezegd dat ik als ik naar nieuw zeeland ga zij gerust een tijdje mijn gids wil spelen. ahoj! 
 
we zijn van plan om nog 3 nachten op de kamping te blijven en dan als afsluiter nog een nachtje op het strand om daarna de 24ste september terug naar belgie te beginnen liften.  

hou jullie haaks!! smakkiezoen uit het cybercaféeke in lagos.. tintie

17:52 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

héhé vooral in Nazare heb je de oude vrouwtjes die huurders voor hun kamers ronselen! ;-) en in de algarve kan het flink waaien! ;-) laat je mooie dromen er in maar in waaien in dat zonnige hoofdje van je!
sjogne je hebt waarschijnlijk al hopen maffe foto's die we nog niet kunne zien :(

Gepost door: lord cms | 20-09-05

:-) nog een fijne vakantie!
geniet ervan!
***

Gepost door: bossC | 20-09-05

. *zwaait richting Portugal*

Gepost door: Twinkeltje | 21-09-05

jeeeeeuuuuuj ik kijk al uit naar je terugkomst met al je wilde verhalen enzo!!! als je de 24ste al terugkomt zal je al wel terug zijn om 1 oktober een goafeesje te gaan overvallen zeker? zoenie xxx

Gepost door: steffie | 21-09-05

tintje is aangekomen! :o) heej sinds deze middag zijn nelle en ik terug in ons belgiëlandje! reisverslag op komst!! mn broertje is nog steeds niet terug van italië...

Gepost door: tint | 28-09-05

wauw! hey tintel,
fijn om te horen dat je veilig terug bent en dat het superleuk was!
khad van jou niks anders verwacht eigenlijk, je hebt de gave om overal waar je gaat een leuke tijd te beleven.
meisje, gaan we gauw ene drinken in o'fiach? dan kan je bij een appelciderke (ik trakteer den eerste :) ) al je reisverhalen vertellen en leuke foto's tonen.
ik kijk er al naar uit!
dikke zoen x

Gepost door: Karen | 28-09-05

De commentaren zijn gesloten.