28-03-05

sportveldenplezier, movienight

gisteren op paaszondag echt heel vroeg opgestaan om te gaan werken. om 6.20u zat ik al op de buz richting boechout! en moest er geen sprake geweest zijn van het zomeruur zat ik er om 5.20u al op! gisteren avond met vrienden op de sportvelden gezeten, echt veel plezier gemaakt. aanwezigheid van een gitaar, witte wijn, rode wijn en een dobbelsteen die ervan overtuigd is de waarheid te spreken en tracht ons leven te beïnvloeden. :oD daarna nog eventjes naar de movienight in het jeugdhuis geweest. gezellig met vrienden op matrassen en in zeteltjes naar film gekeken. kben niet tot 's morgends gebleven omdat ik vandaag paasaandag niet te laat wou opstaan. sebiet weer gaan werken want ik sta met de late vandaag...
 
ik ben benieuwd naar het telefoontje dat mn nachtje de collega/bijzonder maatje steve sercu deze week gaat krijgen van expeditie robinson! hij zit nl. in de allerlaatste selectieronde voor het avontuurlijke programma op VT4 en na allerlei geestelijke/lichamelijke testen die hij gisteren heeft moeten afleggen en een gesprekje met de stoere maar lieve roos van acker zal hij deze week te horen krijgen of hij mag deelnemen of niet. ik gun het hem van harte en in mijn ogen is hij de perfecte kandidaat dus hij maakt wel veel kans. :o) ssspannend!!! ik duim voor hem. zeven weken op een prachtig eiland, voor sommige misschien een marteling maar zoiets zie ik eigenlijk ook wel zitten.
 
*foto van mn vriendinseltje ruth*

11:32 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk raakt hij er in, dan kijk ik zeker :) uhm enne sorry van dat uur, ik had het blijkbaar ook verkeerd op en twas dus een uurtje vroeger :)

Gepost door: sfie | 28-03-05

cool! ik dacht eerst dat je een spookverscijning had vastgelegd...de heilige paasgeest zelve! :p

Gepost door: Lord cms | 28-03-05

haha dat klinkt niet als een compliment :o)

Gepost door: de spookverschijning | 28-03-05

Haha ik was nog niet gaan slapen, toen jij al op de bus zat! LOL

en tis idd nen spooky foto

Gepost door: Dafke | 28-03-05

Kmoet met Dafke meespreken. Klag er ook nog niet in toen :o)
En sech, gij werkt nog al sè! Chapeau!
En ik zal meeduimen, vind dat een ferm programma en als ik niet zo slecht was in niet-zonder-eten-kunnen, had ik me ook al ingeschreven..
Greetz

Gepost door: Tinkerbell | 28-03-05

De commentaren zijn gesloten.