20-03-05

personeelsfeestje, zat en zon stage

nacht van donderdag op vrijdag weinig geslapen maar wel mooie momenten... vrijdagavond nadat ik met mijn collega alias capoeiraman tim de late op het werk gedaan had ben ik naar het personeelfeestje geweest in het gildenhuis te boechout. het was een fuif georganiseerd door de psychiatrische nachtverpleegkundigen --> wel een leuke boel. hoj, mn broertje was ook van de partij! :o) we wisten wel dat we thuis gingen geraken maar niet op welke manier. :o) we delen een fijn vertrouwen in een onvoorspelbare toekomst! sigrid, alias een lieve collega en leeftijdsgenote die op een andere afdeling werkt heeft onze rijbewijsloze zielen 's nachts nog een lift naar lier gegeven.
 
zaterdagochtend nadat ik mijn gsmwekker in mijn slaap al had afgeduwd werd ik gelukkig nog net op tijd gewekt door mn broertje die aan de deurbel hing, speciaal voor mij was de lieverd al vroeg uit de veren omdat hij mij op tijd op mn stageplaats wou laten komen. terwijl ik snel in de douche sprong om toch redelijk fris voor de dag te kunnen komen en een kopje senseokoffie dronk om nog iets meer wakker te worden maakte hij heel zorgzaam een schoofzakje voor mij met brood dat hij de dag ervoor zelf gemaakt had tijdens zijn stage in het karwei. 
 
gisterenavond wel slaperig door weinig nachtrust, desondanks ik mezelf had voorgenomen om eens niet uit te gaan (zie vorig berichtje) kon ik het uiteindelijk toch niet laten om nog even naar het jeugdhuis te gaan toen steffie dat zo lief vroeg. we dronken sweet wine en wandelde al zingend 'stand by my woman' van lenny kravitz voorbij schapen, schapenneukers en een herder naar de moeve. des ondanks de slechte muziek in de moeve toch nog dolle pret tussen de planten met de neusgaten van ruth die ocharme het vuur heeft, rik die vrolijk het telefoonnummer van muzikale wouter te pakken kreeg, madeliefje waar ik achter de gordijnen gek mee deed, steffie die me een stoere roze onderbroek met rood boordje cadeau deed, toon die niet bij lea zat, jokke, joost die het mag weten, brambilla enzovoort... ook nog prettige telefoontjes gekregen die mijn hart blij maken.
vandaag ZONdag ook op stage geweest. wel mn trein gemist omdat ik bij de bakker nog een aardbeitraktatietaart ging kopen, toch vroeger mogen stoppen dan gepland omdat het niet elke dag mijn laatste dag is en misschien ook wel door de geheime kracht van aardbeien... :o) buiten enkele stageopdrachten die ik nog verder moet afwerken en een eindevaluatie die ik nog moet krijgen is mijn stage in de psychiatrie in morstel nu definitief voorbij. het was een onvergetelijke en leerrijke fase in mijn leven en het was daar strax ook niet zo simpel om afscheid te nemen van bepaalde patiënten waar ik een hechte band mee had opgebouwd. but life go's on. ik hoop dat ik iets voor hen heb kunnen betekenen en ben van plan om mij vanaf NU wat meer te gaan concentreren op school want de examens komen er aan, morgen weer een nieuwe werkweek, komend weekend ook werken, de week daarna ook en dan eindelijk begin april nog eens een vrij weekendje! dat zal deugd doen. vrijheid... dat gevoel had ik daar strax onder het zonneke in de drukke winkelstraat van lier ook, samen met fengo en nathalie, hun slapende diegobaby, waalse charlie die tegenwoordig goed nederlands begint te praten en hun schatten van honden nog een wandelingetje gemaakt, ze vroegen of ik zin had om mee te gaan pickniccen, ik ben dol pickniccen maar mijn verlangen naar stilte en eventjes alleen zijn was groter. boeken en schilderen zijn ook boeiend!

20:52 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

druk leuk, gezellig, weekendje achter de rug geloof ik :)

Gepost door: sfie | 20-03-05

waw! aardbeitaart! heo attent van je! :-)
wel ik ben ervan overtuigd dat die patiënte iets gehad hebben aan je! ;-)
sowieso straalt de positieve energie van je af! :-)
je hebt trouwens weer een stokje van me: maar een echt leuk : watn jij trekt toch de hele tijd maffe foto's! lol :p

Gepost door: Lord CMS | 20-03-05

:oD ja het weekend was druk maar gezellig. :o) en als ik de batterijoplader van het fototoestel weer te pakken krijg (=vind) kruip ik gegarandeerd zo snel mogelijk in de roze ijskast die in mijn slaapkamer staat! bedankt voor de complimentjes cms, ook al weet ik niet goed hoe ik erop moet reageren, de complimentjes beschouw ik wel als positieve energie.

Gepost door: tint | 20-03-05

Mmmm schapenneukers.... khad mij iets beter moeten wegsteken zo te zien

Gepost door: Dafke | 21-03-05

picknick (of hoe schrijft ge dat?) hey tint, weet je nog vorig jaar, ongeveer rond deze tijd? dan benik met kim gaan kamperen in die wei en dan zijn jij, jero en dieter de volgende dag afgekomen en hebben we de hele dag lekker geluierd in de zon EN gepicknickt!!!! moeten we echt, echt nog ens doen! misschien wachten tot jero terug is en dan maken we allemaal lekkere hepjes!!
ed

Gepost door: edwin | 21-03-05

De commentaren zijn gesloten.