07-03-05

rust tint rust

vele beseffen het niet maar ik heb de laatste weken enorm druk druk druk door mijn werk/school/stage combinatie. ik doe dit allemaal heel graag en heb zeker genoeg verantwoordelijkheidsgevoel maar omdat ik zielsveel van vrijetijd en van mijn vrienden hou en het echt niet leuk vind om hen te verwaarlozen (want dan mis ik hen en wordt ik verdrieig, gefrustreerd, geblokkeerd en gekatapulteerd) heb ik de laatste weken (vooral de laatste dagen) veeeeeel te weinig geslapen. niet dat ik niet graag slaap maar ik ben vaak ook graag wakker 's nachts omdat er dan zoveel ruimte te voelen is. duizende dingen heb ik aan mijn hoofd, ik ben geen piekermenstype maar toch had/heb ik het te maken met een overload aan prikkels en chaos in mijn hoofd en hierdoor heb ik tijdens de momenten dat ik wel wil slapen last van woelen in mijn bedje.
 
hierdoor en door de TE drukke vooruitzichten (ik zou 'normaal' gezien pas een dagje verlof hebben tijdens het eerste weekend van april) ben ik deze morgen na weer een zo goed als slapeloze nacht op mijn werk even serieus oververmoeid en emotioneel gecracht.
...
je zou het misschien niet zeggen maar het zit wel diep. :os kben mijn eigen kwetsbaarheidheid tegen gekomen... pijnlijk. ook nood aan een betere planning, meer structuur en meer ruimte in de tijd.
 
de dokter heeft me vandaag een week rust voor geschreven. tot en met zondag... ik zou ook meer moeten eten + vitaminepilletjes (of gewoon lekker fruit) en een bloeddruk verhogend pilletje slikken en veel meer slapen!
terug op krachten komen voor ik mezelf hierin verlies.
AAAA rust tint rust

19:22 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

hoe jij het volhoudt weet ik niet, maar ja al die leuke momenten dat voedt een mens hé dat geeft energie! maar toch af en toe moet je er eens het bijltje bij neerleggen hé
en die fot van je pa: wow power to the flower! ;-)
je lijkt er enorm op ;-)
mijn pa had vroeger ook zo'n rare dresscode :p

Gepost door: Lord cms | 07-03-05

kwil ekkik anders wel een beetje voor jou slapen, hoor :D

Gepost door: steffie | 07-03-05

. Rust, vitaminen en bloeddrukverhogende pilletjes klinkt als iets wat een dokter mij mss zou voorschrijven...
Geniet van de rust! Haal er maar lekker veel energie uit om er daarna weer tegenaan te gaan

Gepost door: Twinkeltje | 07-03-05

Rust Rust maar goed, daar kikker je van op.

Gepost door: Lain | 08-03-05

Heel herkenbaar! Maar je moet er op letten dat je wat structuur in je leven hebt, anders ga je er helemaal aan onderdoor.
Rust maar goed.

Myst

Gepost door: Myst | 08-03-05

waar zijn al die bomen gebleven? het probleem was/is eigenlijk dat mijn agendatje de laatste tijd gewoon te boordevol was/is. deze week is mijn agendatje zo goed als bijna leeg, deze week rust zal me de kracht geven om door het bos weer de bomen te kunnen zien.

Gepost door: tint | 08-03-05

rust rust maar es goed, maar niet te lang want rust roest...

uw hyperactieve, "drukke-agenda-minnende" dienaar

Sam
xx

Gepost door: sam | 08-03-05

Even op adem komen... Soms moet je even op adem komen
De drukte de drukte laten en aan jezelf denken
Niet altijd makkelijk om die knoop door te hakken en echt even voor jezelf te kiezen maar soms wel heel erg belangrijk

Geniet van de rust... Probeer je batterij weer op te laden... En doe dingen waar jij zin in hebt en energie van krijgt!!!
En over je opleiding, dat logje had ik net gelezen, dat is een hele persoonlijke keuze. Waarom heb je destijds gekozen om toch de brugopleiding (masteropleiding) toch nog te gaan doen en waarom denk je daar nu anders over...
Volg je gevoel en je hart bij je keuze... Ik wens je er erg veel succes mee!

Veel liefs Marije

Gepost door: pluiskip | 09-03-05

De commentaren zijn gesloten.