20-02-05

leve rijsttaart en het openbaar vervoer!!!

studeren, studeren, studeren... ach, het leven kan als een studie op zich beschoud worden. ook al bezie ik het persoonlijk meer als een avontuur, een ontdekking, een mengeling van donker en licht. dankjewel voor de steun lieve mensjes tijdens deze vermoeiende dagen. :o) dankzij meneer de lijn ben ik net terug thuis van een aangename werkdag in de psychiatrie in boechout. mijn sympathieke collega ludo waar ik vanavond de late mee deed op het werk had speciaal voor mij een lekkere rijsttaart gebakken, dit terwijl hij zelf niet dol is op rijstaartjes. enkel vroeger at hij dat soms, maar dan met zout en een hard gekookt eitje erbij. :o) maar dat was vroeger en nu is nu.
 
(fotooke van keukenprinses ludo zet ik hier binnenkort wel eens bij, nu zie je hier een elfenprent die ik op zijn site gevonden heb)
je kan gerust eens een kijkje gaan nemen op zijn kot: http://taramereth.jesussave.us

nu nog eventjes een uurtje studeren en dan naar dromenland om morgen weer héél vroeg uit de veren te kruipen. d.w.z. om 5.10u opstaan want om 6.30u wordt ik al op mijn stageplekje in morstel verwacht. vroeg voor een meisje dat dol is op uitslapen, maar deze keer kan ik rekenen op meneer den NMBS. weken aan een stuk zo vroeg opstaan is eigenlijk niets voor mij, toch mag ik niet klagen, want al die afstanden hoef ik gelukkig niet te voet te doen. ik zou anders nogal blijnen hebben! en dan heb ik nog niets gezegd over mogelijke wratten en zweetvoeten die er ook op zouden kunnen volgen. leve het openbaar vervoer voor een meisje zoals ik zonder rijbewijs!!! :oD toch ga ik binnenkort eens een helm kopen en mijn verzekering in orde brengen zodat ik mijn brommertje weer uit de tuin kan halen.
tuf tuf! ik wens jullie allemaal een mooie week toe.

22:24 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.