20-02-05

de buis van eustachius

'de buis van eustacbius' toneelvoorstelling waar ik vrijdagavond samen met madeliefje naar toe geweest ben. toen we in de schoolbond balanden werden we verrast door de aanwezigheid van casper en zijn mooi lief makkertje liesbeth, ook den timo was van de partij! ik vond het een schitterend toneelstuk!! het was een humoristische triller, een luisterspel, een moordmysterie... :o)  super goed gespeeld door enkele vrienden van mij. na afloop gezellig nog iets gedronken met leuk gezelschap en met madeliefje de vredesdans gedanst. ook een babbeltje gedaan met de reggiseur herman boets, deze man speelt de papa van katrijn in SPRING! een jongerenserie op mijn favoriete zender KETNET.

 
hier zie je een foto van één van mijn beste vriendinnekes: het vrolijke madeliefje (= karen g.), onlangs eens genomen in de keuken van mijn appje, net voor we samen gingen zwemmen! 


AuteurHerman Boets en An Van Dessel
RegieHerman Boets
CastTim Van Leckwyck, Marieke Mandemaker, Veerle Pannemans, Charlotte Luijten , Annelies Tersago, Ellen Beulens, Dieter Gillis, Lia Alaers, Kaat Van de Moortele, Veerle Van Dessel, Robbe Van Raemdonck, Frederick Van Peer, Steven Wilms en Arne Keustermans
Korte inhoudEEN LUISTERSPEL? EEN THRILLER?
‘De Buis Van Eustachius’ is een luisterspel. Een moordmysterie. De cast bestaat uit een allegaartje van aan lager wal geraakte of compleet mislukte actrices, onder leiding van een incompetente regisseur. Een groot succes zal het niet worden, maar daar heeft iedereen zich al bij neergelegd. De sfeer in de ploeg is ook niet al te best. Tot slaande ruzie komt het niet, maar afgunst en onderhuidse spanningen domineren de productie.
Het is vandaag de laatste opnamedag, voor velen een verademing. De meesten willen zo snel mogelijk de opnames afronden, enkel de regisseur hoopt nog op een glaasje champagne achteraf.
Maar dan gebeurt er iets vreselijks. Plots zijn ze enkel nog op elkaar aangewezen, hun wereld vernauwt zich tot deze kleine studio. De situatie lijkt uitzichtloos, de perfecte misdaad lijkt gepleegd. Het publiek is hun enige overblijvende hoop.


het is echt een aanrader! als je snel bent kan je misschien nog tickets bestellen op http://www.schoolbond.be/Producties/Eustachius.htm (wees wel snel want ze zijn bijna uitverkocht!!)

11:40 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.