27-01-05

rozegeur en wout

ik wil het eventjes hebben over één van mijn allerbeste vrienden...wouter. deze student rechten woont aan de schelde in antwerpen, , is gek op kaboutertjes, lief, betrouwbaar en ontzettend grappig! ja, in lier is iedereen al op de hoogte, de wouter is nen toffe gozer! hem ken ik al sinds mijn 14 jaar, als pubers beleefde we toen samen leuke fietsavonturen in zoersel! die herinneringen bezorgen mij nog steeds giechelbuien. tijdens zomer 2004 genoten we samen met jéRö, steffie, wannesje, vanessa, gerrit en julie van een zalige vakantie in het zuiden van frankrijk. na een avondje stappen in lier blijft hij regelmatig logeren op het zetelbedje in de living van mijn appartementje. altijd heel gezellig! dan drinken we zoals vorig weekend witte wijn en praten we uuuren en uuuren... wout heeft zijn vaste ochtendrituelen, zo kan hij het bv niet laten om na het ontwaken telkens ijverig aan de afwas te beginnen die ik dan elke keer 'per ongeluk' heb laten staan! :o) shame on me...
 
(foto van wouter en tint vorig weekend voor de sint margaretakerk in het lierse begijnhof, nadat mijn broertje en ik allerlei avonturen hadden beleefd onderweg naar de aldi!)

17:32 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

haha! een jursit in spe dat kan niet anders dan meevallen toch??? :-)))
Lord of the Court CMS

Gepost door: cms | 27-01-05

woutiiiiiieeeeeee!!! hoe lief en schattig toch...

Gepost door: steffie | 27-01-05

Ik kan het alleen maar bevestigen... Wel wel, als ik alleen woon dan zal ik toch het 'zetelbedje' moeten overtreffen om die Wouter ook eens te strikken. Wat dacht je van een relaxzeteldubbelbedje..? We zien nog wel; ik kan natuurlijk ook gewoon de hoeveelheid afwas verdubbelen... Hmm nee, te gemakkelijk.

Ik weet in elk geval dat ik binnenkort samen met Wouter nogmaals de wereld te veranderen!

Die Wouter toch, moest ik homo zijn... dan zou de Wouter natuurlijk nog steeds voor de meisjes zijn, shit!

Dikke knuffels

Gepost door: DieterBroerie | 28-01-05

Hahaha! Ik kan CMS alleen maar gelijk geven! Tiens, zoveel juristen hier...;-)

Gepost door: AV | 28-01-05

De commentaren zijn gesloten.