22-01-05

de stem van katlijn

mijn lieveling broerie dieter woont sinds vorig weekend in de weekends alleen,voorlopig nog in het appartementje van katlijn. zijn stulpje waar hij binnenkort alleen gaat wonen schuin over mijn appje :o) zal pas over 2 maanden afgewerkt zijn en nu kan hij als voorbereiding op alleen wonen in de weekends wonen in het appje van katlijn (2 huisjes naast mij in het begijnhof) omdat dat anders toch 4 maanden leeg zou staan door haar erasmusavonturen in finland. deze morgen ben ik wakker geworden door de vrolijke heldere stem van mn zusje katlijn in finland!! dieter heeft de reservesleutel van mijn appje op zak en deze morgen terwijl ik nog in dromenland zweefde was hij stilletjes hier aan de compi gaan zitten en via een microfoontje kon hij praten met katlijn in joensuu. :o) dus het was een grote verrassing toen hij de geluidsboxjes op luid zette en mn zusje heel vrolijk goede moooorgen tintie begon te roepen. OPSTAAN GOEDE MORGEN TINTIE OOOOPSTAAAAAAAN MEID TINTIE WAKKER WORDEN!!! als ik op deze manier wakker wordt dan is het toch logisch dat ik wat verward wakker schiet hè. in mijn slaapkamer dacht ik even dat katlijn (die ik zo hard mis) hier in de living zou zitten. maar tegelijkertijd realiseerde ik me ook wel dat dat niet waar kon zijn. ze zit in finland en ik mis haar enorm maar we hebben toch gezellig kunnen bijpraten, (ik kreeg zelf tranen van blijdschap!) waardoor haar stem en heldere vrolijke nuchtere kijk op het leven weer fris in mijn hoofd zit.

deze foto vond ik op http://finland.skynetblogs.be  katlijn beklimt de hoogste berg van joensuu en omstreken! en...

15:19 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Geluk zit in de kleine dingen Wel, mijn beste Tint, ik ben verdomd blij dat je terug bent, want ik lees je zo ontzettend graag, zowel je blog als je ontzettend toffe reacties steeds weer op mijn nederig blogje. Eens te meer het bewijs dat er in het nabije Lier mooi, jong, creatief talent verborgen zit! Tot lees'!

Gepost door: Llorando | 22-01-05

stokjes wel beste Tintie!
jij hebt alvast van ons twinkeltje een stokjje gekregen, nee ze is niet boos en slaat je er daar dus niet mee! :p
deen stokje is een soort ketting(brief) enkele vragen die je moet oplossen en op je blog zetten en dan moet je het stoke doorgeeven aan iemand.
dus neem maar een kijkje op twinkie haar blog!
see you around girl!
have fun en hou je goed!
Lord CMS

Gepost door: cms | 22-01-05

De commentaren zijn gesloten.