10-12-04

and when you smile

and when you smile
you make me feel so good, mmm
and you smile most of the time


mijn zusje katlijn is woensdagavond samen met haar boyfriend nico al geweest en ze vond het een zalig concert, zelf was ik er te laat bij om tickets te bestellen, maarrr gisteren wonder oh wonder heb ik twee tickets kunnen overkopen van marij! --> zij volgt op de afdeling waar ik werk een paar weken stage en ze had twee vriendinnen die door één of andere duistere reden niet konden gaan. clouseau in het sportpaleis... jaja, nu kan ik dus toch nog gaan en dat is joepiehoj voor één van mijn beste vrienden : JP mijn paps en mij!! samen gaan we vanavond naar het sportpaleis waar koen en chris ons zeker en vast zullen entertainen!! jeuj! :oD 

16:29 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

clouseau! vanaovnd gaat mijn kleien zusje ook met haar vriendinnen..
als je een bende uitzinnig bakvisserige creaturen ziet uit west-vlaanderen..doe e de groeten van de grote broere!

Gepost door: cms | 11-12-04

veel plezier! Ik wens je heel veel plezier en geniet ervan!

Liefs Marije

Gepost door: marije | 11-12-04

kippenvelmomenten en veel amiance aan cms --> vrijdagavond ben ik geweest, tijdens de tv-opname dan nog wel. jouw zussie die zal zaterdag geweest zijn, kben toch wel van die hysterische bakvisjes tegen gekomen. :o) dat was wel lachen geblazen!! die sympathieke groeties ben ik vergeten te doen, waarschijnlijk was ik gehypnotiseerd door koen.
aan pluiskipje--> het was zeer plezierig!! thanxx

in een uitzinnig publiek zaten we te genieten van een een machtig concert! de eerste helft stonden we helemaal links vooraan dicht aan het podium en na de pauze meer achteraan maarr dat was onze bedoeling want ik wist van mijn zus katlijn dat clouseau in begin van de tweede helft eerst 4 liedjes achteraan op een minipodium zou zingen. clouseau in het sportpaleis, dat zorgde voor enkele kippenvelmomenten en veel amiance!! het is echt een positieve ervaring!! koen had ook een liedje geschreven voor zijn dochtertje zita, heel vertederend... en volgend jaar? dan wil ik zeker terug!!

Gepost door: tint | 12-12-04

De commentaren zijn gesloten.