03-11-04

sportkriebels

mijn week het leven zoals het is...
maandag 1/11 = terwijl de meeste onder jullie een dagje verlof hadden ben ik gaan werken met de late... 's avonds waren er nog 2 maatjes op bezoek die zijn blijven logeren.
 
dinsdag 2/11= gisteren had ik eens een dagje verlof! ik heb me maar al wat voor bereid op de examens van 9 november... me heel de dag suf gevoeld tijdens het studeren, min chul op bezoek geweest, verder gestudeerd, men vriendje die zich down voelt, verder gestudeerd, verder suf gevoeld, tot er plots een cadeautje uit de hemel kwam vallen: een smsje van jef Q.:
'als het kriebelt moet je... sporten! heb je zin om je eens lekker in het zweet te werken? afspraak om 17u aan den NRG'

dit was mijn redding!
jef heeft in het fitnesscenter zo'n speciale kaart (voor chicce mensen :-p zei hij al lachend) waarmee hij elke keer als hij gaat sporten iemand gratis mag laten mee sporten. het heeft echt deugd gedaan! goed gefiets, gestept, mij uitgeleefd op de loopband en een massa buikspieroefeningen gedaan. :-) ondertussen gezellig bij gebabbeld. daarna zijn we samen nog iets gaan drinken en achteraf gingen we elks onze eigen weg uit. :-)
hij richting mannendouches en ik naar de vrouwendouches. ik heb nog ernorm genoten van de sauna en het turksstoombad... zo zalig ontspannend hè.  in het turksstoombad was het best wel gezellig, ik heb er een meisje uit schotland leren kennen en zo heb ik mijn engels nog wat kunnen oefenen. :-) toen ik thuis kwam gisteren avond vond ik een super super lief cadeautje in de vorm van een luciferdoosje in mijn brievenbus!! een super goed maatje van mij heeft dat hier stiekem in de brievenbus gestopt! :-D het heeft me heel blij gemaakt! met een glimlach op mijn gezicht ben ik dan nog iets gaan drinken met mn broertje, om wat bij te praten, in het kruiske, een rustig caféetje vol kruisbeelden op het pleintje van de bibliotheek. 
 
vandaag woensdag 3/11... ik moet sebiet weer vertekken om te gaan werken van 14u tot 21.30u. deze morgen samen met mn vriendje 5 km gaan lopen op de vesten! daarna in een zalig warme douche gesprongen en lekker gezond gegeten. yeaaah, ik voel me fit!!
 
donderdag en vrijdag sta ik met de vroege, in het weekend ben ik vrij maar dan moet ik studeren, maandag de vroege en dinsdag examens op mijn school in turnhout! ik hoop dat het lukt om na dinsdag eens af te spreken met twinkeltje, want gisteren toen we allebei te samen online waren viel deze stomme computer uit! 

13:02 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

. ahhh, dat was er dus aan de hand. Geen nood, komt wel een keertje in orde :-)
Gisteren ben ik ook gaan 'lopen'. Ahum, zal toch wel de volle kilometer geweest zijn *lol* Maar twas voor de rest wel gezellig

Gepost door: Twinkeltje | 03-11-04

Argh! Sport! Misschien mis ik dat nog in m'n leven! ;)

Gepost door: casper | 03-11-04

shoppingkriebels hmm, ik zou ook ng eens moeten gaan sporten! Vandaag heb ik 4uur in het stad rondgelopen is dat ook sport? (Ik vind stiekem van wel)
Veel succes met je examen tint!
Groetjes Elle

Gepost door: Elle | 03-11-04

De commentaren zijn gesloten.