29-10-04

in het donker kan het ook mooi zijn

levenskwantiteit of levenskwaliteit? geef mij maar dat laatste. en ik gun het de patiënten ook... 1 maand werk ik nu in die psychiatrische instelling, het valt redelijk goed mee. het is een chronische afdeling met lang gehospitaliseerde patiënten waaronder schizofrenen, verslaafden, mensen met dwangstoornissen e.d. ik ben er wel graag voor die mensjes maar toch zou ik niet heel mijn leven op deze afdeling kunnen werken. volgens mij is een acute afdeling zoals bv. een opnamedienst nog meer iets voor mij. iets actiever en doelgerichter dus. momenteel vervang ik nu tot half april iemand die in zwangerschapsverlof is maar daarna wil ik graag mijn horizonten gaan verbreden. gisteren is mijn allereerste pré gestort! jaja, waar ik nu ben terecht gekomen is de wereld van de volwassenen.
ik voel mij als een kind met verantwoordelijkheidsgevoel
iemand met vleugels
breekbaar maar niet zwak. terwijl ik probeer om over alles een zicht te krijgen, leer ik tijdens het zweven, ik vertrouw de wind die mij blaast, de juiste richting volgens mijn intuïtie. terwijl het zonlicht mij draagt wordt mijn verdriet bevrijd door tranen af en toe de vrijheid te geven waardoor regenbogen verschijnen. strax verdwijnen de kleurschitteringen door de nacht. maar in het donker kan het ook mooi zijn.
sebiet naar mijn werk de late gaan doen, net zoals gisteren d.w.z. tot 21.30u werken en dit op een vrijdag! vanavond ben ik dus niet voor het donker thuis. dit weekend ben ik wel vrij! dit schrijfseltje ga ik nu afronden want nu dat mijn centjes gestort zijn moet ik eens naar de standaard om mijn boeken voor school te gaan afhalen. dindag 9 november heb ik al 4 examens van verpleegkunde dus mijn boeken zullen nog van pas komen!

11:08 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

niks ik had ooit eens een gedicht geschreven aan een mooie vrouw die ik niet meer zie en de laatste twee regels waren: 'want je barometer is je hart, het is zo hoe je de mensen hebt ontward.' Ge zijt 22,laat je leiden door de wind.. schoon dat je beseft dat vogels slim zijn.... dikke kus

Gepost door: thomas | 29-10-04

De commentaren zijn gesloten.