28-10-04

vlakbij elkaar

deze schatjes zijn mijn zusjes marijke en katlijn. ik ben echt gek op mn broer en zusjes! daarom mag ik van geluk spreken dat we allemaal vlakbij elkaar wonen en elkaar dus veel kunnen zien. marijke woont in een tof pleeggezin, samen met 2 honden, een kat en haar pleegzusje jantine en pleegouders marc en els. (3minuutjes wandelen) dan heb je katlijn, zij woont sinds april '04 in een leuk appartementje 2 huisjes naast mij (10 secondjes rennen!) mijn broer dieter woont nog in het beukenhof waar katlijn en ik vroeger ook hebben gewoond. dieter doet er volgens mij ongeveer 5 minuutjes over om met zijn eenwieler tot bij mij te geraken! :-) het is een gezinstehuis voor kinderen/jongeren van 0 t.e.m. 20 jaar. het klinkt niet zo leuk om in een tehuis te wonen met opvoedsters enzo maar voor mensjes als ons is het natuurlijk wel heel goed dat zoiets bestaat.

(op de foto zie je links marijke en rechts katlijn, deze foto heb ik genomen in aug'04 op een prettig mountainboardweekend in trois ponts)

het mountainboardseizoen is nu juist voorbij maar als deze zomersport jou wel aanspreekt (combinatie tussen skate-en snowboarden, gras-berg-af!) dan zijn deze linkjes misschien wel iets voor jou!  http://www.mountainboard.be  of  http://www.mountainboard.be/Tintie


09:10 Gepost door tint | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

héhé ik heb ook een broer en twee zusjes ;-)
mar wij wonen wel ietsje verder van elkaar ;-)

Gepost door: cms | 28-10-04

De commentaren zijn gesloten.